Klik door voor meer info!

AAFEST TENTENVERHUUR - West-Vlaanderen - Kustregio - Roeselare - Ieper - Diksmuide - Kortrijk

 

Aafest is een bedrijf dat zich specialiseert in tentenverhuur ( verhuur tenten ) en feestbenodigdheden ( feestmateriaal ). Aafest is gevestigd in Poelkapelle ( West-Vlaanderen ) en is rechtstreeks actief in West-Vlaanderen - Roeselare - Ieper - Diksmuide - Kortrijk.

 

Onze producten richten zich naar de meest veeleisende klanten. Onze kwaliteit voldoet dan ook aan de hoogste eisen.

 

Wij zijn een enthousiast familiebedrijf  met lage kostenstructuur met  voornaamste visie: verzorgde stevige feesttenten verhuren aan uiterst scherpe prijzen. De zeilen worden goed onderhouden en regelmatig gewassen met  een professionele zeilenwasmachine.

 

We beschikken over kadertenten in alle afmetingen. De breedtes van de tenten variëren van 3m tot 16m. De kleinere tenten kan u zelf komen afhalen, de grote aluminium kadertenten worden afgeleverd op de plaats van het feest.


We beschikken ook over ander feestmateriaal zoals tafels en stoelen, frigo’s, tafel- en keukengerei, klank- en lichtinstallaties, ...


Voor WC-cabines en toiletcontainers kan u ook steeds bij ons terecht.
Voor de kinderen hebben we ook springkastelen ter beschikking, en dit in 3 formaten. U kan ze komen afhalen of we bezorgen ze bij u, dit al dan niet met extra tent. Voor grimage moet u ook bij ons zijn, u kan een grimeur huren per uur.

 

In de praktijk biedt Aafest zijn klanten een professionele approach van begin tot einde: correcte advisering, gedetailleerde offerte, planning en volgens afspraak, efficiënte en correcte dienst na verkoop.

 

Onze basisfilosofie (creativiteit en kwaliteit), onze “knowhow” en ervaring is voor onze klanten dé garantie voor een goede afloop van hun feest.

 

Wilt u graag met ons samenwerken, contacteer ons vrijblijvend. Aafest heeft alle materiaal in huis om van uw feest een spektakel te maken. Kortom alles kan bij Aafest, van complete organisatie en bediening tot een eenvoudige verhuur van tent of springkasteel. Wij staan steeds open voor nieuwe ideeën.

 

Map

 Bereken route

TREFWOORDEN : tenten verhuur - verhuur tenten - tent verhuur - tentenverhuur - tentenverhuur prijzen - feesttenten verhuur - partytent - partytenten - West-Vlaanderen - Kust - Kustregio
REGIO : West-Vlaanderen - Roeselare - Ieper - Diksmuide - Kortrijk