Klik door voor meer info!

Verhuur tenten

GROOT ASSORTIMENT FEESTTENTEN !

Van klein tot groot, van sober tot luxueus volgens Uw verwachtingen en budget. We hebben steeds een feesttent die past volgens uw verwachtingen en budget. Voor elk evenement vinden we een gepaste oplossing: voor een gezellig tuinfeestje, homeparty, bedrijfsfeest, familiefeest, beurzen. We verhuren eenvoudige, stevige partytenten om zelf af te halen tot luxueuze gedrappeerde feesttenten met vloer en tapijt met de look van een ware feesthappening.

U wenst een tent te huren in Vlaanderen? Onze firma “Aafest” is gelegen in hartje West-Vlaanderen. In het middelpunt van Roeselare-Ieper-Diksmuide, en dus ook dichtbij de kuststreek. Voor levering in West-Vlaanderen kan u genieten van lage transportkosten.


We verhuren ook kleinere, stevige, budgetvriendelijke partytenten, voor als het budget heel belangrijk is. Deze tenten kunnen afgehaald worden aan zeer scherpe prijzen.

Wij verhuren alleen Kadertenten of AL-hallen. Dit zijn zelfdragende tenten met PVC zeildoek. De  zijkanten zijn voorzien van vensters.

 

U kan rekenen op objectief en professioneel advies , we zijn bovendien 7/7 bereikbaar om U de nodige service te bezorgen.

Naast verhuur van feesttenten en partytenten verhuren we ook feestmateriaal tafels- stoelen-partytafels-receptietafels-borden bestekken eva., chemiche toiletcabines, luxetoiletwagens, springkastelen-klank lichtinstallaties. Wij kunnen U een volledig assortiment aanbieden voor aperitieftafels, bankkrukken, tafels, stoelen, borden, bestek, glazen, ...

Om uw feesttent een luxueus in te richten heeft de drapering van de feesttent het grootse effect , daarna bekleding van de vloer met tapijt en om het helemaal af te maken de stoelen voorzien van stoelhoezen.

Bij het huren van tafels hebt u de keuze tussen langwerpige tafels en ronde tafels, zodat de tafels perfect met uw tentkeuze en voorkeur overeenkomen. Bij grotere feesten wordt vaak de combinatie gemaakt tussen de langwerpige en ronde tafels.
Verhuur aperitieftafels

Deze tafels zijn perfect voor recepties. Ze nemen relatief weinig plaats in en zorgen ervoor dat uw gasten comfortabel van hun hapje of drankje kunnen genieten.

Alles van borden, bestek en glazen mogen ongereinigd teruggegeven worden. De afwas van de borden, bestekken en glazen gebeurt door ons met professionele afwasmachine op hoge temperatuur en worden gespoeld met osmosewater om een perfekte reinheid en hygiene te bekomen.

Verhuur glazen
We verhuren aperitief of champagneglazen, witte- en rode wijnglazen waterglazen  en bierglazen.

Verhuur borden
Klassieke  borden Ø 28 cm –dessertborden Ø 20cm

Verhuur bestek
Doordat bij de afwas gespoeld wordt met osmosewater blijven de bestekken hun oorspronkelijke glans behouden.

Verhuur tafellinnen
Wenst u iets specifieks dat niet op deze pagina vermeld is? Zeer waarschijnlijk kunnen we het u aanbieden. Neem contact met ons op!

Totaalpakket feestverhuur
Naast verhuur van feestmateriaal verhuren we ook feesttenten en partytenten, chemische toiletcabines, luxetoiletwagens, springkastelen-klank – lichtinstallaties. Zo kan alles in 1 offerte geregeld worden en bespaart U op tijd en transportkosten.

 

Contacteer ons voor advies en begeleiding of vrijblijvende offertes!

tenten verhuur - tentenverhuur - tent huren - tenten verhuur - verhuur feesttenten West-Vlaanderen - Roeselare - Ieper - Diksmuide - Kortrijk